Misschien ben je een starter en wil je een geheel nieuwe administratie opzetten. Of je bent een ondernemer die al jaren aan het ondernemen is maar de administratie blijft een chaos. Wij helpen graag om een geordende succesvolle administratie op te zetten waar je wat aan hebt.

Het indienen van de aangifte omzetbelasting vinden veel ondernemers verschrikkelijk. Wij kunnen deze volledig voor je verzorgen. Doe je deze liever zelf, dat kan ook, dan zetten wij deze voor je klaar.

Lever je diensten of doe je verkopen naar het buitenland? Dan ben je ook verplicht om opgave intracommunautaire prestaties (ICP) te doen. Dit kan soms erg ingewikkeld in elkaar zitten en een foutje is snel gemaakt. Wij helpen je graag.

Veel mensen doen zichzelf tekort met de aangifte inkomstenbelasting en laten onnodig geld liggen. Door goed gebruik te maken van de verschillende wet- en regelgevingen kunnen wij voor jou het maximale voordeel uit jouw aangifte halen. 

Het voeren van de loonadministratie kan een complexe aangelegenheid zijn. Vakantiegeld, vrije uren, uitlenen van personeel, kosten bij ziekte en kerstpakketten, als ondernemer heb je het al druk genoeg om je ook hier nog zorgen over te maken.

Voor een voordelig tarief kunnen wij jou deze zorg uit handen nemen en dat inclusief de verzorging van de aangifte loonheffingen die hierbij komt kijken.

Vraag je je wel eens af of je de dingen goed aanpakt en of ze misschien niet efficiënter zouden kunnen? Wij kijken standaard mee met onze klanten en zijn pro-actief in het uitbrengen van advies als wij denken dat er ergens winst te behalen valt. 

Als ondernemer kan het lastig zijn om met je geld om te gaan. Waar je volgens je planning een mooi resultaat verwacht had kan de werkelijkheid soms heel anders uitpakken. Sommige ondernemers zijn al jaren met hun onderneming bezig maar vinden het nog steeds lastig om elke maand rond te komen. Soms kan het dan handig dat iemand mee kijkt naar je financiële situatie en kijkt waar dingen beter kunnen.

Soms liggen inkomsten en kosten ver uit elkaar en helpt het om een begroting op te stellen zodat je weet wat je uiteindelijk over zult houden. Uiteraard kunnen wij je ook hierbij van dienst zijn.

Keer op keer een tegenvallend resultaat? Hele hoge maandelijkse kosten? Het opstellen van budgetten kan enorm helpen om de financiën van je onderneming of misschien wel juist privé weer op de rit te krijgen. 

Achterstallige boekhouding? Zijn dingen door drukte of andere omstandigheden langer blijven liggen dan de bedoeling was? Schoenendoos vol met bonnetjes, map vol met facturen en documenten maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ook dit is voor ons geen probleem. Graag stellen wij voor jou weer orde op zaken!

Het voeren van een juiste debiteuren administratie is erg belangrijk voor een onderneming, je wilt immers wel betaald krijgen voor je werk. Ook hierbij kunnen wij jou van dienst zijn. Lastige klanten die maar niet betalen? Ook daar hebben wij kaas van gegeten. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. 

Ook de inkomende facturen moeten natuurlijk goed verwerkt worden in de administratie van een onderneming. Je wilt immers wel weten welke kosten er betaald moeten worden. Ook dit nemen wij jou met plezier uit handen. 

Het inboeken van in- en verkoopfacturen of andere documenten kan een vervelend werkje zijn wat je liever ‘over de schutting’ gooit.

Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van wet- en regelgeving en nemen slechts de cijfers over in hun boekhoudpakket. Hierdoor laten ze enerzijds soms geld liggen en riskeren ze anderzijds boetes van de belastingdienst door bijvoorbeeld belasting onterecht terug te vragen. 

Wij nemen daarom graag jou de complete administratie uit handen zodat jij je hier niet meer druk over hoeft te maken. 

Het opstellen van een heldere factuur die aan alle regels voldoet is erg belangrijk. Je werkt immers niet voor niks. Ook hierbij kunnen wij een rol spelen binnen uw organisatie.

  • Grote aantallen facturen die verstuurd moeten worden?
  • Een factuur sturen naar het buitenland?
  • Even meekijken of het goed gaat?

Met deze dingen en alles daartussenin kunnen wij je helpen.

Ken je dat? Een telefoontje naar de belastingdienst en als je dan na een lange wachttijd eindelijk iemand gesproken hebt, de telefoon neerleggen en nog niet zeker zijn over wat er nou precies uitgelegd is?

Zakelijke relaties die in een ander jargon spreken dan jij?

Laat ons dat contact onderhouden zodat jij je bezig kunt houden met belangrijkere zaken.

Niets is zo belangrijk als goede rapportages, als ondernemer wil je natuurlijk precies weten hoe je er voor staat.

Veelal werken wij met online boekhoudpakketten waardoor de rapporten altijd up-to-date kunnen zijn. Geen verslagen over het afgelopen jaar waar je op dat punt nog weinig aan hebt. Door de boekhouding scherp bij te houden bij te houden kun je op elk moment zien hoe je er voor staat en waar je aan toe bent, wel zo handig. 

Ook voor prognoses en andere rapportages kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Iedereen kent wel iemand die het hele jaar door toeslagen heeft ontvangen om vervolgens aan het einde van het jaar de rekening gepresenteerd te krijgen omdat een flink bedrag moest worden terugbetaald. Wij kijken graag met je mee. Ook voor het aanvragen van verschillende toeslagen of de aanpassing daarvan kan je bij ons terecht. 

Alle facturen uitprinten? Administratie op papier? Tegenwoordig is het niet meer nodig om een administratie op papier bij te houden en kan dit prima digitaal. 

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van online oplossingen bespaar je niet alleen op de kosten maar onderneem je ook nog eens met respect voor de omgeving.

Onze diensten

Hieronder en opsomming van wat wij zoal voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn een full-service administratie kantoor wat graag meer doet dan slechts de boekhouding. Wij zijn er van overtuigd dat een goed lopende administratie fundamenteel is voor een gezonde onderneming.

Onze klanten succesvol zien zijn, ondernemingen die groeien, betere resultaten, daar worden wij blij van.

Als ondernemer heb je het al druk genoeg om je zorgen te maken om de administratie, deze nemen wij graag van je over. Zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming.

Hiernaast zie je wat wij zoal voor jou kunnen betekenen. 

Zelf de boekhouding doen en ben je slechts op zoek naar wat ondersteuning, ook geen probleem. 

Wij zijn thuis in verschillende online boekhoudpakketten en nooit te beroerd om bij te leren.

Contact

Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? 

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Ook kun je ons een email sturen op: 

info @ administratiebureau-mensink.nl