Even voorstellen

Na jaren werkervaring in het bedrijfsleven vonden wij het tijd om ons eigen kantoor op te starten. Nu enkele jaren verder zijn wij er van overtuigd dat wij de juiste keuze hebben gemaakt.

Samen een eigen kantoor met de voornaamste reden de vrijheid te hebben om de wensen van de klant voorop te kunnen stellen.

Het succes van onze klanten is onze grootste drijfveer, ondernemers ondersteunen in hun onderneming en hen succesvol zien zijn. Daar worden wij blij van.

Geen klant is hetzelfde en daarom werken wij altijd op maat. Tijdens een intake proberen wij zo goed mogelijk in kaart te krijgen wat de vraag van de klant precies is en denken wij graag mee. 

We hebben gekozen voor een administratiebureau in plaats van een boekhoudkantoor, dit omdat wij een full-service administratiebureau zijn en meer diensten aanbieden dan slechts het doen van de boekhouding. 

Wij willen graag dat u als ondernemer kan doen waar u goed in bent en dan doen wij waar wij goed in zijn. Zodat u zich niet meer druk hoeft te maken om de administratie.

Ellen

Manuel

Ruim 20 jaar werkzaam in de financiële wereld, een voorbeeld van een persoon die door werkervaring ontzettend veel kennis heeft opgedaan. Doorontwikkeld van financieel medewerker, debiteuren- en crediteurenadministratie naar General Ledger binnen het bedrijfsleven. 

Ik ben een echt mensen-mens en vindt de persoonlijke touch richting onze klanten dan ook heel erg belangrijk. Dat je net even dat stapje meer kan doen voor je klant en samen met je klant bouwen aan een gezonde onderneming waarvan de basisadministratie staat als een huis.

Na een studie in de ICT afgerond te hebben, kwam ik tot de realisatie dat dat wat ik dacht kwijt te kunnen in de ICT ik veel meer kwijt kan in de financiële administratie. Nu met ons eigen kantoor kan ik hier volledig mijn ei in kwijt.

Ik houd er van om overzicht te creëren en mensen verder te helpen met hun onderneming. Ik ben er ten volle van overtuigd dat een juiste administratie hieraan ten grondslag ligt. 

Een kloppende boekhouding, een snelle dienstverlening, net dat stapje verder gaan en dat ene extra voordeeltje vinden, daar wordt ik blij van.

 

Onze klanten

Hieronder een greep van de bedrijven waarmee wij samenwerken. 

Contact

Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? 

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Ook kun je ons een email sturen op: 

info @ administratiebureau-mensink.nl