Het klinkt misschien als een cliché maar een goede boekhouder dient zichzelf terug te verdienen, hier zijn wij volledig van overtuigd.​

Het klinkt misschien als een cliché maar een goede boekhouder dient zichzelf terug te verdienen, hier zijn wij volledig van overtuigd. Door veelal te werken met online boekhoudpakketten kunnen wij werken tegen scherpe tarieven. 

Als zelfstandige wil je weten waar je aan toe bent en niet gefactureerd worden voor elk bijkomend ‘uurtje’ of elk kwartaal een rekening voor de kwartaalaangifte. Door te werken met vaste pakketten kunnen wij als administratiekantoor werken op basis van resultaten in plaats van te factureren uren, een win-win situatie dus! 

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vaste kosten zonder verrassingen achteraf

Wij hebben gekozen om te werken met pakketten. Op deze manier weet jij als klant precies waar je aan toe bent elke maand en kunnen wij ons werk doen zonder op de klok te hoeven letten. 

De pakketten zijn gebaseerd op een gemiddeld aantal uren in de maand. Niet elke maand zal exact hetzelfde zijn. Een maand met de btw aangifte bevat meer werk dan andere maanden. Ook zit je niet te wachten op een extra factuur voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Bij ons ook geen gehannes met betalen per aantal boekingen en/of transacties maar je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

Door op deze manier te werken hoeven wij ook geen diensten uit te sluiten en zijn wij in staat om het beste resultaat voor de klant te boeken. En heb jij de vrijheid om bij ons aan te kloppen wanneer je ons nodig hebt.

Wij houden een uren administratie bij en peilen periodiek of het pakket nog aansluit bij de grote van jouw administratie. In de praktijk kan dit betekenen dat wanneer jouw onderneming groeit het nodig kan zijn dat je een pakket omhoog gaat en wij met jou mee groeien. Hier nemen we uiteraard tijdig contact met jou over op. 

Liever afrekenen per uur, ook geen probleem. Neem vrijblijvend even contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Starters pakket

Vanaf €690,- p/j
57
50
Per maand*
  • Geschikt voor starters en kleine ondernemers
  • All-in geen verborgen kosten achteraf
  • 7 dagen per week bereikbaar voor vragen
  • Inclusief aangiftes omzetbelasting en inkomstenbelasting
All-in

Zijn er ook diensten uitgesloten van de pakketten?

Er zijn enkele kosten niet inbegrepen bij deze pakketten. Deze vindt je hier onder: 

Loonadministratie

Wegens kosten-technische redenen berekenen wij het doen van de salarisadministratie apart. Deze zijn niet inbegrepen in de pakketten. 

Het tarief voor het voeren van salarisadministratie is €15,- per loonstrook

Reiskosten

Eventuele reiskosten vallen ook niet binnen de bovengenoemde pakketten. Deze worden apart in rekening gebracht tegen een tarief van €0,19 per kilometer.

Contact

Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? 

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Ook kun je ons een email sturen op: 

info @ administratiebureau-mensink.nl